5 Ocak 2012 Perşembe

KARAORMAN PASTASI

"PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 71.HAFTA "

   Karaorman pastası diyorum ama aslı değil çakması demeliyim.


   Davete icabet etmek gerek, daveti için arkadaşıma teşekkür ederim.




  Malzemeleri




1 bardak sıvı yağ 
1 bardak yoğurt
1 bardak şeker
2 bardak un 
3 yumurta
1 paket vanilya 
1 paket kabartma tozu
1 paket kakao
 biraz vişne reçeli
 1 paket çikolata sosu


  Bütün malzemeler vişne reçeli ve çikolata sosu hariç iyice çırpılıp kalıba dökülür üzerine istediğiniz kadar vişne reçeli kaşıkla konur karıştırmayın pişerken kekin arasında kalıyor. Benim reçelim şekerlenmiş ben karıştırdım. 




   
   180 derecede pişirin, fırından çıkınca soğumasını bekleyin





   istediğiniz gibi dilimleyip servis yapmadan önce çikolata sosu ile servis yapın. Üzerini vişne reçelinden de ekleyin hem görünüşü hem tadı daha güzel oluyor.





Afiyet osun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...