aliminyum folyo rölyef,dikiş,artık materyalleri değerlendirme,gezi,yemek,kumaş boyama, sırma,geridönüşüm,boncuk işi,kırkyama, el nakışı,kolleksiyon,antikalar,dekoratif objeler,resim,hikaye,ahşap boyama
7 Şubat 2011 Pazartesi
BAYAT EKMEK DEĞERLENDİRME-1
Bizim evde ekmekler küflenmedikçe atılmaz. Benim de kendimce yöntemlerim var.Mesela galeta unu almam bunu evdeki ekmeklerden elde ederim. Önce onları küçük parçalara böler tepsi içinde kuruturum.Daha sonra onları ellerimle ezerim (burdaki ekmekler elle eziliyor) ezilmiyorsa rondoda yada havanda döverek inceltirim. Poşet içerisine koyup buzlukta saklarım. Lazım oldukça köfte yaparken yada galeta unlu tariflerde buzluktan çıkarıp kullanırım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder